DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS!

POS TRADE A/S
Møllevej 11
2990 Nivå
Tel: 29 79 63 03
Mail: info@postrade.dk
CVR: 41543507

Jørn Simonsen
Jørn SimonsenEjer / Projektleder
Tel: +45 29 79 63 03
Mail: js@postrade.dk

Jørn har over 30 års erfaring i den grafiske branche. Han sidder primært med projektledelse og hans store force ligger i display produktioner og POS materialer, som han har arbejdet med de sidste 25 år. Han er knivskarp til at optimerer display løsninger og holder styr på mange projekter ad gangen. Han sørger for at kunden er i sikre hænder – og følger projekterne fra start til slut.

Når der stemples ud fra jobbet – så bruges tiden på badminton, løbe- og cykelture med gode venner. Han ses ofte på gåturen omkring det skønne Kronborg, der som regel afsluttes med en god kop kaffe på det lokale kafferisteri, måske med lidt sødt til.

Niels Ellingsen
Niels EllingsenKonsulent
Tel: +45 30 43 00 48
Mail: ne@postrade.dk

Niels har været konsulent i den grafiske branche i over 40 år og har således kæmpe erfaring, som han kan trække på, når der skal tænkes de rigtige løsninger. Hos Niels ligger høj kundeservice som første prioritet for at skabe et tillidsfuldt forhold til kunderne. Han er vores ”grå guld” som ikke er klar til at lade sig pensionerer endnu (til vores store glæde).

Når Niels ikke hjælper kunderne med deres ønsker – så bruger han fritiden på hans skønne børnebørn, samt forkæler gode venner med lækker mad. Han går ikke af vejen for lidt dejlig afslapning med en god krimi – og holder sig i form med golf og fitness i det lokale center.

Michael Villumsen
Michael VillumsenKonsulent
Tel: +45 28 82 82 61
Mail: mv@postrade.dk

Michael har over 25 års erfaring i den grafiske branche. Som konsulent er Michael kendt for at holde kunden i hånden hele vejen igennem udvikling af nye displays, emballager og permanente display løsninger, samt lave kundekontrakter med internationale kunder. Han har stor erfaring i at optimerer mange display varianter til få løsninger, som er fleksible og kan bruges på kryds af brands. Michaels kendskab til produktioner i bl.a. Polen er stor.

Uden for jobbet – bruges tiden på familien og venner, samt interessen for at rejse. Fodbold har også stor interesse – og mange kampe ses i løbet af ugen. Når familien skal forkæles – kan du møde dem på en af restauranterne på Rungsted Havn – hvor de er loyale kunder og Michael elsker at bestille en god bøf/sushi.

Lotte Yde Jensen
Lotte Yde JensenProjektleder
Tel: +45 28 38 44 55
Mail: lyj@postrade.dk

Lotte har over 30 års erfaring fra Reklame/PR og den grafiske branche. Hun sidder i dag hovedsageligt med ansvar for projektledelse og den interne markedsføring. Hun har et service-gen ud over det sædvanlige og et skarpt blik for detaljerne, som hjælper kunderne igennem projekterne på tryg vis. Hun har gennem de sidste mange år siddet med mange internationale og nordiske kunder. Lotte har stor erfaring med emballage produktion og brænder altid for at finde de helt rigtige løsninger sammen med kunden. Specielt med fokus på bæredygtighed og miljø. Her kan du trygt lægge dine kampagner eller juleæsker – de skal nok blive fulgt til dørs på flotteste vis.

Lotte nyder naturen (skoven og havet) i det elskede Helsingør – og ses tit på en gåtur derude – nu håndbolden er lagt på hylden for en del år siden. Lidt tid i fitness-centret og sammen med vennerne bliver det også til. Italien ligger som regel fast når der holdes sommerferie – hvor hun ofte ses med et glas kold rosé eller en GT i hånden og et stort smil på læberne.

Jørgen Andersen
Jørgen AndersenRegnskab
Mail: invoice@postrade.dk

Jørgen står for vores regnskabs-funktion. Han har gennem mere end 30 år varetaget økonomifunktionen for små og mellemstore virksomheder inden for grafisk produktion, handel, service, håndværk, forsynings virksomhed samt sundhedssektoren. Opgaverne har bestået i håndtering af finans-, kreditor- samt salgs bilag, registrering af ind- og udbetalinger, udarbejdelse af løn, perioderegnskaber, årsrapporter, klargøring til ekstern revisor m.m. Endvidere stået for kontakt til myndigheder, banker og forsikringsselskaber.

Fritiden bruges gerne på rejser ud i verden. Frankrig står dog højt på listen sammen med familien. Der ud over bruges der tid, meeeget tid, på håndbold især Viborg HK. Der rejses gerne ud til EM og VM finalerne rundt i verden.

Christina Cantor
Christina CantorStudentermedhjælper
Mail: info@postrade.dk

Christina er i gang med sit sidste semester af sin bachelorgrad i Business, Language, and Culture på Copenhagen Business School. Hun har en stor passion for grøn udvikling og drømmer om sikre en bæredygtig fremtid.

Christina hjælper med vores digitale markedsføring, firmaets grønne profil, assisterer på større projekter og støtter op om diverse ad hoc opgaver på kontoret.

Når hun ikke læser eller arbejder hos os, er hun at finde på softball-banen eller i solen med sine venner til en god brunch.

POS Trade nyhedsbrev

Vi sender kun nyhedsbreve ud én gang om måneden, tilmeld dig og få ny inspiration.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

POS TRADE Nyhedsbrev

Vi sender kun nyhedsbreve ud én gang om måneden, tilmeld dig og få ny inspiration.